Obrenovac, 25.05.2024

OTVORENO VELIKO PRVENSTVO U BEOGRADU


Izvor: Kurir sport/Lokalne novine | Obrenovac, 01.06.2023.
Učestvuje čak 2.000 učenika iz cele Evrope

Foto:SSSS


U Hali 2 Beogradskog sajma održano je spektakularno ceremonija Otvorenog Evropskog školskog prvenstvo u borilačkim sportovima (Džudo, sambo, fudokan karate, tekvondo i rvanje) za uzrast od osam do 18 godina. Domaćin takmičenja na kome učestvuju školarci iz Srbije, Republike Srpske, Azerbejdžana, Ukrajine, Moldavije, Rumunije i Crne Gore je Evropska federacija za školski sport. Tehnički partneri su nacionalni savezi i Savez za školski sport Srbije.

- Beograd je po zna koji put pokazao da je vrhunski domaćin međunarodni sportskih takmičenja. Osmesi I zadovoljstvo na licima dece govore sve. To je upravo naša misija, da deca budu srećna i zadovoljna i uživaju u sportovima koje vole - istakao je Željko Tanasković, legendarni odbojkaš, koji je već dve godine na čelu ESSF.

Takmičenje koje okuplja oko 2.000 učesnika traje do subote 3. juna.

Evropska federacija za školski sport nastavlja sa daljim aktivnostima. Od 11 do 17 juna Skoplje će biti domaćin Evropskog prvenstva u košarci. Srbiju u muškoj konkurenciji predstavljaju sportsko informatičke Gimnazija Prestiž.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE