Obrenovac, 05.10.2022

OBEZBEDILA PLASMAN U TOKIO


Izvor: Kurir.rs/Tanjug/Lokalne novine | Obrenovac, 10.04.2021.
Arsić: Kada je bilo najznačajnije izveslala sam kako treba

Foto:FISA


Srpska veslačica Jovana Arsić izjavila je da je zadovoljna svojom nastupom na Evropskoj olimpijskoj kvalifikacionoj regati u italijanskom Varezeu, pošto je u ženskom skifu zauzela treće mesto i ispunila olimpijsku normu.

Arsić je postala 65. član srpskog olimpijskog tima u Tokiju i pridružila muškom dvojcu bez kormilara, koji će takođe predstavljati Srbiju na predstojećim OI.

"Finalnu trku sam izveslala maksimalno fokusirano i sa uživanjem na neki način, jer ono što sam mogla da uradim u tom trenutku ja sam uradila. Mislim da sam iz trke u trku napredovala i da sam na kraju, kada je bilo najznačajnije, izveslala kako treba", rekla je Arsić.

Put do Olimpijskih igara bio je težak, ne samo zbog konkurencije u Varezeu, već i zbog čitave situacije sa koronavirusom, koja je uticala posredno i na Jovanu.

"Celokupni period mojih priprema posle Evropskog prvenstva prošle godine je bio dosta turbulentan. Početkom februara sam bila bez trenera Dušana Kovačevića jer je dobio koronu i bio u bolnici - bukvalno je iz bolničkog kreveta došao tri i po nedelje pred ovo takmičenje. Mislim da je to bilo dosta značajno za mene, jer ne znam da li bih uspela da ostvarim ovaj rezultat i da se podignem psihički. U svakom slučaju, uspeli smo", zaključila je Arsić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE