Obrenovac, 22.01.2022

MILICA I MAHDI VICEÅ AMPIONI EVROPE


Izvor: Kurir sport/Lokalne novine | Obrenovac, 12.04.2021.
Sjajne vesti za srpski tekvondo stigle iz Sofije, dodata još DVA SREBRA u bogatu riznicu

Foto:Tanjug/Sava Radovanović, Instagram


Srpski tekvondisti, članovi TK Galeb, Milica Mandić i Mahdi Hodabahši osvojili su srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Srbiji.

Sjajne vesti za srpski tekvondo stigle su iz Sofije poslednjeg dana Šampionata Evrope, a utisak je da je malo nedostajalao da se i Milica i Mahdi okite titulama.

Milica je do brobe za zlato sa mladom Britankom Rebekom MekGovan stigla nakon što je u polufinalu ubeldjivo savladala Hrvaticu Doris Pole sa 15:6, a finalna borba bila je veoma uzbudljiva.

Vodila je Milica posle prve runde sa 7:5, posle druge je bilo 10:10, a onda je Britanka uspela da se odlepi na 17:11. Usledio je odgovor naše šampionke, stigla je do 17:14, učinilo se zaradila i poene za izjednačenje, ali sudije nisu uvažile žalbu trenera Dragana Jovića, pa je zlato otišlo u ruke Britanke.

Mahdi Hodabahši imao je tešku borbu u polufinalu, uspeo je da savlada žilavog Italijana Botu sa 8:4, ali se u toj borbi i povredio, pa se u finalu pojavio samo da bi ispoštovao protivnika iz Rusije. Vidno je vukao desnu nogu i odmah predao meč rivalu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE