Obrenovac, 19.09.2021

”Školica sporta” u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 14.02.2018.
Program je namenjen najmlađoj deci, uzrasta od 3 do 7 godina

Foto:Printscreen
U subotu, 17. februara u 10:00 časova u maloj sali Sportsko kulturnog centra “Obrenovac”, počeće sa radom realizacija pilot projekta ”Školica sporta”.

"Obrenovac je jedinstven u Srbiji po programu ”Eko dinar” zahvaljujući kojem je omogućeno svoj deci Obrenovca, uzrasta od 10 do 18 godina, da se besplatno bave željenim sportom.U okviru ovog projekta, deca će biti u prilici da se besplatno bave sportom kroz igru i vežbe koje su prilagođene njihovom uzrastu. Sa njima će raditi profesori fizičke kulture i to je potpuno besplatni program koji je deo celog ciklusa besplatnog bavljenja sporta na teritoriji Obrenovca." - rekao je član veća Miloš Stanković.

Obrenovac je jedina opština koja brine o zdravlju dece od malih nogu. U okviru ovog projekta deca će biti u prilici da se bave sportom dva puta nedeljno, to jest svakog utorka od 17:45 časova i svake subote od 10 časova.

Fizička aktivnost važna je za decu, a da bi se stekle zdrave navike još u detinjstvu, mališane treba najpre upoznati sa sportom kroz igru i druženje, a to će pozitivno uticati na njihov rast i razvoj.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE