Obrenovac, 24.06.2024

SRPSKI RVAČI I RVAČICE OSVOJILI 14 MEDALJA


Izvor: Espreso/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 04.05.2022.
Osam medalja osvojeno je u muškoj, a šest u ženskoj konkurenciji

Foto:Rvački savez Srbije


Kadetska reprezentacija Srbije u rvanju osvojila je ukupno 14 medalja na međunarodnom kadetskom turniru "Croatia open" u Zagrebu. Muška kadetska reprezentacija Srbije ekipno je zauzela drugo mesto sa 147 bodova, iza Hrvatske (164 boda), a ispred Češke sa 95 bodova.

Naši kadeti su ovojili 8 medalja, od toga tri zlatne: Dejan Bekrec (60 kg), Miolski Jovan (65 kg) i Vamoš Antal (71 kg). Srebrne medalje su osvojili: Miloš Vukosavljević (55 kg), Ognjen Jakovljević (71 kg), Branko Đukić (80 kg) i Marko Supić (119). Bronzanu medalju je osvoijo Simo Jovšić.

U konkurenciji kadetkinja i naša ženska selekcija je ekipno osvojila drugo mesto sa 105 bodova, iza Mađarske (127 bodova), a ispred Italije sa 105 bodova.

Mlade rvačice Srbije su ovojile šest medalja od toga tri zlatne medalje: Lena Ećimović (53 kg), Anđela Cvetković (61 kg) i Maša Perović. Srebrnim odličjima okitile su se: Milica Sekulović (53 kg) i Dunja Lukić (61 kg), dok je bronzu uzela Evelin Ujhelji (61 kg).

Uz naše mlade rvače bio je selektor dr Milorad Dokmanac, kao i treneri Đorđe Miolski, Dušan Popetru i Dalibor Perović.

Na ovom turniru sudila su i trojica naših mladih i perspektivnih međunarodnih sudija: Nemanja Tomić, Marko Ivetić i Ognjen Došen.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE