Obrenovac, 29.11.2023

PRIPREME VE─ć PO─îELE


Izvor: N1 Beograd/Miodrag Dimitrijevi─ç/Lokalne novine | Obrenovac, 23.04.2022.
Srbija doma─çin Svetskog prvenstva za rva─Źe

Foto:EPA-EFE/RADEK PIETRUSZKA


Beograd i Rva─Źki savez Srbije uveliko se pripremaju za organizaciju Svetskog prvenstva kome ─çe naš glavni grad biti doma─çin od 10. do 18. septembra.

Tim povodom je delegacija Svetske rva─Źke federacije, na ─Źelu sa predsednikom Nenadom Lalovi─çem, bila u poseti Beogradu sa ciljem da se provere svi tehni─Źki i logisti─Źki segmenti organizacije ovog velikog sportskog doga─Ĺaja.

Lalovi─ç je pohvalio Rva─Źki savez Srbije za sve ono što je ura─Ĺeno do sada, istakavši veliku motivisanost i profesionalnost svih ljudi koji su uklju─Źeni u proces organizacije i poru─Źio da nema sumnju da ─çe Beograd na najvišem nivou do─Źekati najbolje rva─Źe sveta.

“Srbija u potpunosti mo┼że da parira najrazvijenijim zemljama sveta kako po uslovima za treniranje koje je obezbedila rva─Źima, tako i kada je u pitanju organizacija predstoje─çeg Svetskog prvenstva. Sre─çan sam kada vidim koliki napredak je ostvarilo rvanje u proteklih par godina, kao i na saradnju Srbije sa Svetskom rva─Źkom federacijom. Radujem se spektaklu koji nas o─Źekuje u septembru", konstatovao je Lalovi─ç.

Predsednik Rva─Źkog saveza Srbije ┼Żeljko Trajkovi─ç je istakao da je organizacija Svetskog prvenstva u septembru izuzetno zna─Źajan doga─Ĺaj za našu zemlju i Beograd, a posebno za rvanje kao sport.

"Veoma sam ponosan jer je ovo potvrda kvalitetnog i posve─çenog rada Rva─Źkog saveza Srbije. Predstavnicima Svetske rva─Źke federacije detaljno smo predstavili kompletan plan organizacije i zaista sam zadovoljan njihovim reakcijama i konstruktivnim predlozima. Prvenstvo se organizuje na najvišim svetskom nivou u skladu sa svim standardima ovako velikog takmi─Źenja. Osim fantasti─Źnih borbi rva─Źa, o─Źekuje nas i veoma atraktivan muzi─Źko-zabavni program i bogat prate─çi sadr┼żaj u kojem ─çe i rva─Źi i posetioci mo─çi da u┼żivaju“, zaklju─Źio je Trajkovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE