Obrenovac, 18.09.2021

Odigran turnir u basketu 3x3


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 17.09.2018.
Četvrti turnir 3x3 okupio je 10 pionirskih i osam seniorskih ekipa na košarkaškom terenu prekoputa SKC-a

Foto:Printscreen
Gradska opština Obrenovac je, u saradnji sa košarkaškim klubovima Radnički i Plejmejker, organizovala četvrti turnir u basketu 3x3. Ove godine su, za razliku od prethodnih, učešće uzele isključivo obrenovačke ekipe, okupljene sa ciljem da se u našem gradu što više promoviše košarka.

„Prošle godine smo imali turnir koji je bio više profesionalne prirode. Naglasio bih da smo se ove godine opredelili za jednu lokalnu varijantu, kako bismo obrenovačkim ekipama dali šansu da osvoje neku ozbiljniju nagradu. Uz pomoć kompanije EPS obezbedili smo dobre nagrade i organizacija je na zavidnom nivou“, rekao je Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac.

Na turniru je učestvovalo 10 pionirskih i osam seniorskih ekipa. Pobednik u kategoriji seniora i dobitnik nagrade od 30 000 dinara je ekipa „Obrenovac“, dok je među pionirima titulu šampiona ponela ekipa „Bio Dom“.

„Naš program EKO-dinar, koji pruža mogućnost svakom detetu da se potpuno besplatno bavi sportom kroz ove klubove, daje pravi rezultat. Nadam se da će tako biti i u ostalim sportovima i da ćemo na svim nivoima imati više dece koja treniraju“, istakao je Stanković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE