Obrenovac, 26.09.2021

OK 'Tent' dobio generalnog sponzora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 30.03.2018
Ugovor su u Domu kulture potpisali generalni direktor EPS-a Milorad Grčić i predsednik OK 'Tent' Nikola Tomić

Foto:lokalnenovine.rs
Odbojkaški klub "Tent" danas je i zvanično dobio generalnog sponzora a to je Elektroprivreda Srbije. Ugovor su u Domu kulture potpisali generalni direktor EPS-a Milorad Grčić i predsednik Ok "Tent" Nikola Tomić. Potpisivanju ugovora prisustvovali su i generalni sekretar OSS Ivan Knežević, predsednik GO Obrenovac Miroslav Čučković kao i mnogobrojni članovi kluba koji su do poslednjeg mesta ispunili malu salu.

Generalni direktor EPS-a Milorad Grčić obratio se prisutnima sledećim rečima:
"Sama činjenica da je klub u Superligi govori dovoljno, sama činjenica da zahvaljujući vašem uspehu Srbija i Obrenovac postaju domaćini u narednom takmičenju, dakle ovih nekoliko činjenica nas kao EPS, kao TENT u Obrenovcu obavezuju da mi vama vratimo makar istom merom koliko ste vi svojim radom i svojim ličnim zalaganjem i ulaganjem sebe u sport i u ovaj klub. Dakle, vi ste dali doprinos državi a mi kao deo države moramo vama da pomognemo i da vam vratimo i da vas obavežemo na još veće uspehe i još ozbiljniji rad."    

Predsednik Ok "Tent" Nikola Tomić izrazio je posebnu zahvalnost:
" Zahvalio bih se sponzoru na razumevanju celokupne problematike rada OK "TENT" od poplave 2014.godine pa do 2018.godine pa do danas. Oni su prepoznali u tom smislu sav potencijal koji ovaj odbojkaški klub ima, prepoznali su prvenstveno u broju takmičara i uspesima koje smo postizali u ovom najvišem rangu takmičenja u odbojci. "
Zahvaljujući ovom sponzorstvu Ok "Tent" u narednu sezonu može da udje sa najvećim ambicijama. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE