Obrenovac, 23.10.2021

U Obrenovcu održano tekvondo takmičenje 'Liga Beograda'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.03.2019.
Domaćin takmičenja koje okuplja mlade nade srpskog tekvondoa bio je obrenovački TK 'Grmeč'

Foto:Printscreen
U fiskulturnoj sali Osnovne škole „Jefimija“ održano je regularno kolo Lige Beograda u tekvnodou. Domaćin ovog sportskog događaja bio je obrenovački Tekvondo klub „Grmeč“, na čelu sa svojim predsednikom Lukom Trninićem.

Trener obrenovačkih tekvondista Zlatko Popović, aktuelni osvajač G1 Međunarodnog turnira održanog u Sloveniji i Trofeja Beograda, ovog puta je bio zadovoljan odzivom takmičara. On je napomenuo da su sve prisutne još jednom okupili kvalitetan sport i odlično druženje.

Učešće su uzeli juniori, kadeti i pioniri, što je u konačnom zbiru značilo preko 90 sjajni mladih tekvondista. Mađu njima su se posebno izdvojili Obrenovčani Luka Stanojević i Andrija Sarić.

O perfektnoj organizaciji govore i pozitivni utisci gostujućih takmičara, koji su izrazili želju da se iznova vraćaju u Obrenovac i budu deo nezaboravnog druženja.

Podršku Tekvondo klubu „Grmeč“, kao i samom takmičenju, pružila je i Gradska opština Obrenovac.

„Redovno kolo Lige Beograda maksimalno je ispunilo očekivanja i kada je u pitanju domaćin Tekvondo klub „Grmeč“ i, naravno, Gradska opština Obrenovac. Broj takmičara je zaista veliki uspeh, a TK „Grmeč“ veoma kvalitetno radi prvenstveno sa mlađim kategorijama i zastupljen je u svim našim programima“, rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

On je podsetio na program „Eko dinar“ koji pruža mogućnost mladim Obrenovčanima da se besplatno bave sportom. U skladu sa tim, Stanković je najavio da se uskoro očekuje potpisivanje ugovora o finansiranju sportova.

To znači da će ekipe koje su učestvovale na konkursu Gradske opštine Obrenovac dobiti svoja sredstva i nameniti ih suđenjima, kotizaciji, nabavljanju opreme i sličnim aktivnostima.

Stanković je istakao da se time radi na podizanju nivoa kvaliteta sporta na teritoriji Gradske opštine Obrenovac, što će rukovodstvo opštine činiti i u godinama koje dolaze.

Po završetku takmičenja, najboljim tekvondistima uručene su medalje i pehari.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE