Obrenovac, 29.11.2021

BESPLATNI SPORTSKI TERMINI ZA U─îENIKE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 12.07.2021.
Gradska op┼ítina Obrenovac u saradnji sa Sportsko kulturnim centrom ÔÇŁObrenovacÔÇŁ organizuje besplatne termine rekreativnog sporta

Foto:obrenovac.rs


U─Źenici osnovnih i srednjih škola besplatne termine mogu koristiti svakog radnog dana od 09:00 do 15:00 ─Źasova.

Miloš Stankovi─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac je rekao da se u─Źenicima pru┼ża mogu─çnost da koriste besplatne termine kada je u pitanju rekreativni sport.

– Pored svih aktivnosti koje Gradska opština Obrenovac u saradnji sa Sportsko kulturnim centrom pru┼ża svim društvenim i sportskim radnicima imamo mogu─çnost da kao i svake godine uz fantasti─Źnu saradnju sa SKC-om i Sekretarijatom za sport Grada Beograda sprovedemo i rekreativni sport za decu – izjavio je Stankovi─ç i podsetio na kontinuitet ovih aktivnosti.

– To naravno ─Źinimo svake godine i kada je u pitanju zimski raspust, tada praktikujemo da to bude obuka plivanja ili obuke razli─Źitih tehnika plivanja. U letnjem periodu pored svih aktivnosti koje Obrenovac pru┼ża i fantasti─Źne bazene i akva park, broj dece koji ┼żeli mo┼że potpuno besplatno da se rekreira u hali SKC-a. Naime, u pitanju su deca osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta i to je nešto što je kontinuitet u radu SKC-a uz podršku Gradske opštine – poru─Źio je Stankovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE