Obrenovac, 22.01.2022

ČOVEK KOJI ZNA PUT DO USPEHA - Veljko Jovanović član stručnog štaba Radničkog iz Obrenovca i čovek koji ima bitnu ulogu u samoj promociji kluba


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.01.2020.
Privikao se na obrenovački mentalitet, privikao se na Obrenovac. Ipak, ono što je najvažnije pokazao je znanje u fudbalu i stručnost. Pokazao je da je dobar čovek, pre svega. A, upravo takvi ljudi potrebni su Radničkom i srpskom fudbalu.

Foto: lokalnenovine.rs


Fudbalski klub Radnički iz Obrenovca odigrao je jesenji deo prvenstva za pamćenje. Pored izvanredne igre, ključ ipak leži u neverovatnoj atmosferi u ekipi, koju je izgradio trener Stojadinović sa svojim stručnim štabom. Ogroman deo tereta izneo je kondicioni trener Nikola Sabovljev, ali jako bitnu ulogu u celoj priči ima i Veljko Jovanović, trener golmana.

Modernizacija sporta preselila se i na društvene mreže, neophodno je bilo poboljšati i taj segment u klubu, a upravo je Jovanović na tom polju napravio pravi bum i Obrenovac je napokon dobio informacije sa "Vašarišta". Iskoristio je na pravi način svoju neverovatnu kreativnost i u kratkom vremenskom intervalu sa izuzetno zanimljivim objavama "zapalio" Instagram i Facebook.

Sebe nikada nije isticao u prvi plan, glavni cilj mu je sama promocija kluba i da se golmani nalaze u što boljoj formi, ali postignuti uspesi nekada sami prave buku. Kao glavni operativac Sremčice napravio je preozbiljan uspeh i sa svojim timom postavio neke standarde, mnogo znoja je proliveno da bi se u Sremčici radovali plasmanu u Srpsku ligu, grupa "Beograd". Rastanak sa Sremčicom došao je nakon serije slabijih rezultata, Jovanović je digao sidro, a u svemu tome profitirao je Radnički koji je dobio čoveka, koji će bez sumnje ostaviti dubok trag u klubu.

Ako ste se nekada pitali ko stoji iza profila "fk_radnicki_obrenovac_official" i ko je čovek koji vas oduševljava sa svojim objava, sada vrlo dobro znate.
Porodičnom čoveku, velikom drugaru i omiljenom liku među igračima ekipa Lokalnih novina želi srećan rođendan i mnogo uspeha na svim poljima.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE