Obrenovac, 19.09.2021

Željana u Barseloni na putu ka Olimpijadi mladih


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 12.04.2018.
Reprezentaciju Srbije i srpski kajak, u Barseloni na kvalifikacijama za Olimpijadu mladih predstavljaju Željana Petrović, kajakašica Zabrežja Obrenovac i kajakaš Branko Lagundžić iz Šapca

Foto: Kajak kanu klub Zabrežje
U Barseloni počinju evropske kvalifikacije za Olimpijske igre mladih koje će se održati u Buenos Airesu od  6. do 18. oktobra 2018. Reprezentaciju Srbije i srpski kajak predstavljaju Željana Petrović, kajakašica Zabrežja Obrenovac i kajakaš Branko Lagundžić iz Šapca oboje u disciplinama kajaka jednoseda.

Mladi kajakaši su u Španiju otputovali u pratnji trenera Petra Tatara. Takmičenja u sprintu su na programu 12. i 13, u slalomu 14. i 15. aprila.

– Za nas je ovo veliki izazov jer se vesla prvo netepičan sprint, a zatim i slalom. Ipak, nemamo čega da se plašimo, učinićemo sve kako bi se izborili za mesto na završnom takmičenju u Argentini – poručuje Željana.

Veliki trud i veliki potencijal mlade kajakašice Obrenovca, koja očekuje dobar rezultat i odlazak na završnicu Olimpijade. Pozelimo Željani puno sreće i da kajak klub Zabrežje i grad Obrenovac predstavlja u najboljem izdanju.

Kajakaši Zabrežja su prvi put krenuli put Olimpijade i predstavljanja Obrenovca kao velikog grada sporta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE