Obrenovac, 13.08.2022

'SERBIA FASHION WEEK' AKCIJA


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 23.03.2020.
Maske za naše zdravstvene radnike

Foto:Promo


Posle pomeranja održavanja 14. izdanja "Serbia Fashion Weeka" za maj zbog vanrednog stanja, tim nacionalne Nedelje mode, nastavlja sa društveno odgovornim akcijama.                                     

Nakon što je svoj tim stavio u službu pomoći starijim licima u Novom Sadu, "Serbia Fashion Week" okupio je nekoliko srpskih dizajnera koji su počeli da šiju zaštitne maske. 

Marija Šabic, Bata Spasojević, Suzana Perić, Nataša Župac, Milica Tričković, Katarina Andrejić, Maja Krsmanović, Nataša Perkovski Adžić, Olja Srejić, Silvana Tošić, Nataša Cristonati iZaga Kalmar prvi su domaći dizajneri koji su se priključili ovoj akciji. 

"Raduje me što se u samom startu odazvao ovoliki broj modnih kreatora koji će s ljubavlju i u skladu sa propisima šiti pamučne zaštitne maske i na taj način dati svoj doprinos u ovim teškim vremenima u kojim su nam sloga i zajedništvo preko potrebni", kaže predsednica "Serbia Fashion Weeka" i Nacionalne komore za modu Srbije Svetlana Horvat. 

 "Maske nastale u radionicama naših dizajnera doniraćemo kliničkim centrima i bolnicama kojima su one najpotrebnije. Pozivamo srpske dizajnere da se pridruže ovoj akciji i verujem da će onih koji će to učiniti narednih dana biti sve više i više", dodaje ona.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE