Obrenovac, 21.06.2024

NEPOGREŠIVI RECEPT ZA USPEH


Izvor: Espreso/B92/Lokalne novine | Obrenovac, 10.08.2022.
Psiholog Ćulafić OTKRILA najveće tajne naše podsvesti VAŽNO JE SHVATITI JEDNU STAVR

Foto:Shutte


Oni su bolji od svih, savršeni, moćni, ali niko ne zna zašto, jer iza njih ne postoji karijera, ne postoji rad. Oni su grandiozni u nastupu i uvek daju do znanja da su iznad vas. To mogu biti prijatelji, poznanici, ali i članovi porodice i partneri u vezi.

Takvim stavom vas iritiraju i često dovode u situaciju da preispitujete sopstveni život. Ko su ti ljudi i odakle im to moćno samopouzdanje za koje nemaju pokriće?

O tome je govorila današnja gošća Pulsa Srbije na Kurir televiziji Biljana Ćulafić, diplomiranog pedagoga i psihoterapeuta za porodicu i traume.

- Pitanje o samopouzdanju je uvek aktuelno i bitno. Pitanje je da li ga ima ili nema. Mi imamo nisko samopouzdanje zbog pogrešne slike o sebi. Moramo da preispitamo to. Sliku o sebi stvaramo kada razgovaramo sa drugima. Drugi su naša ogledala. Naše samopouzdanje prvo razvijamo sa mamom i tatom. Ako su nas oni poštovali i poštuju, ako dobijamo pohvale na osnoviu stvarnih učinaka, ako i roditelji imaju samopouzdanje, onda mi učimo po modelu i onda ćemo i mi sigurno imati samopouzdanje - rekla je Ćulafić.

Ceo video možete pogledati ISPOD:

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3956961/ovo-je-nepogresivi-recept-za-uspeh-psiholog-culafic-otkrila-najvece-tajne-nase-podsvesti-vazno-je-shvatiti-jednu-stavr-video

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE