Obrenovac, 02.07.2022

VOJNIČKA DIJETA TOPI KILOGRAME KAO LUDA


Izvor: Espreso/Najžena/Lokalne novine | Obrenovac, 29.03.2022.
Efikasna je i brza

Foto:Profimedia


Izgubiti oko pet kilograma za tri kratka dana zvuči neralno, a kada vam kažemo da je deo jelovnika i sladoled - zvuči pomalo kao ostvarenje sna.

Upravo to je ono što Vojnička dijeta obećava i zbog toga je izuzetno popularna širom sveta.

Zagovornici ovog režima ishrane tvrde da ćete ući u omiljeni džins ili neki drugi komad odeće, za samo tri dana, bez velikog odricanja kada je hrana u pitanju.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne? Kao i kod drugih brzih režima ishrane i ovde su moguće razne nuspojave, zbog čega je naš savet da se bliže upoznate sa rizicima koje Vojnička dijeta donosi.

Kako zapravo deluje Vojnička dijeta

Naziv "Vojnička" sledi upravo iz diciplinovanosti koju korisnici ove dijete moraju imati. Dakle, morate se pridržavati apsolutno svih pravila koja su navedena, kako bi bilo efekta. I malo odstupanje od pravila može negativno uticati na gubitak kilograma.

Namirnice sadržane u jelovniku će najpre uticati na ubrzanje metabolizma i izbacivanje viška vode iz organizma, a potom će podstaći i proces sagorevanja masti.

Ovde nema pripreme zahtevnih recepata, kupovine skupih namirnica, niti brojanje dosadnih kalorija. Sve što je potrebno to je vojnička disciplina i slepo pridržavanje pravila.

Voda je dozvoljena u što većim količinama, a preporuka je da par minuta pre svakog obroka popijete čašu mlake vode.

Tokom ova tri dana potrebno je da svaki dan ustajete u priblilžno isto vreme, te da obroci budu ravnomerno raspoređeni kako ne bi ste osećali glad. U slučaju da se to ipak dogodi, ne smete konzumirati ništa sem vode i čaja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE