Obrenovac, 15.07.2024

RASPISAN KONKURS ZA FINANSIRANJE PROGRAMA U OBLASTI DRUŠTVENE BRIGE ZA ZDRAVLJE STANOVNIŠTVA


Izvor: beograd.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 07.03.2023.
Sekretarijat za zdravstvo nastavlja sa podr┼íkom udru┼żenjima, te je u skladu sa tim raspisan javni konkurs za finansiranje programa u oblasti dru┼ítvene brige za zdravlje stanovni┼ítva na teritoriji grada Beograda

Foto:Printscreen


Program odgovara prioritetnim tematskim oblastima i obuhvata: primarnu, sekundarnu i tercijarnu prevenciju sa ciljem suzbijanja stope morbiditeta od malignih bolesti; podršku osetljivim grupacijama stanovništva i njihovim porodicama; unapre─Ĺenje mentalnog zdravlja; izgradnju partnerstva i bolju saradnju Grada Beograda i subjekata iz sistema zdravstvene zaštite, javnog zdravlja, privatnog i civilnog sektora; unapre─Ĺenje dostupnosti palijativne zaštite; podizanje kvaliteta usluga zdravstvene zaštite; podršku delotvornim pristupima prevencije i intervencija; ┼żivotnu sredinu i zdravlje.

Ciljevi programa su promocija zdravlja i prevencija bolesti, socijalna integracija i podizanje kvaliteta ┼żivota gra─Ĺana.

Sredstva namenjena za realizaciju konkursa planirana su bud┼żetom Grada Beograda u iznosu od 10.000.000 dinara. Maksimalni iznos sredstava po pojedina─Źnom programu u okviru ovog konkursa iznosi do 1.000.000,00 dinara. Realizacija programa planirana je po─Źev od aprila 2023. godine, a traja─çe najdu┼że 12 meseci.

O uslovima za podnošenje prijave, obaveznoj dokumentaciji, rokovima i na─Źinu dostavljanja prijave predloga programa i drugim uslovima gra─Ĺani se mogu informisati na sajtu Grada Beograda putem linka: https://www.beograd.rs/cir/gradski-oglasi-konkursi-i-tenderi/ 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE