Obrenovac, 26.05.2020

NOVA DEONICA POSLE 40 GODINA (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 16.04.2020.
Završeni radovi na rekonstrukciji Ulice Palih boraca u Maloj Moštanici

Foto:lokalnenovine.rs


Danas se završavaju radovi na potpunoj rekonstrukciji Ulice Palih boraca u Maloj Moštanici u du┼żini od 4,5 kilometara. Radove su obišli predsednik opštine Obrenovac, Miroslav ─îu─Źkovi─ç, predsednik Skupštine opštine Obrenovac, Mirko Vraneševi─ç i pomo─çnik predsednika opštine Obrenovac, Radovan Manojlovi─ç.

Vraneševi─ç je iskoristio priliku da u ime opštine Obrenovac izrazi zahvalnost Javnom komunalnom preduze─çu ”Beograd put” koje je kako on ka┼że u ovoj situaciji uspelo da organizuje svoje radnike koji su uz poštovanje mera zaštite priveli kraju radove na rekonstrukciji Ulice Palih boraca.

"Ne treba da naglašavam vitalni zna─Źaj ove saobra─çajnice za stanovnike Male Moštanice i Bari─Źa koji gravitiraju na ovom delu, ali i za našu gradsku opštinu jer ovo je jedan od alternativnih pravaca za Duboko."- rekao je Vraneševi─ç.

On je podsetio da ova saobra─çajnica nije obnavljana gotovo 40 godina.

"Ovde prolazi više linija našeg javnog prevoza koji naše radnike, ─Ĺake i studente prevoze za Beograd i ovo je za nas veoma va┼żan kapitalni projekat sigurno najkapitalniji što se ti─Źe radova na rekonstrukciji naših saobra─çajnica ovog prole─ça." – zaklju─Źio je Vraneševi─ç.

─îu─Źkovi─ç je objasnio da su na teritoriji opštine Obrenovac u toku gra─Ĺevinski radovi koji su zapo─Źeti pre proglašenja vanrednog stanja povodom epidemije virusa korona.

"Svesni smo da je u ovako teškom trenutku za naše gra─Ĺane neophodno uraditi i neke stvari koje su bile zapo─Źete i pre epidemije." – rekao je ─îu─Źkovi─ç i dodao da se radovi obavljaju uz maksimalno poštovanje svih predlo┼żenih mera zaštite.

"Mi ─çemo se truditi da uz adekvatne mere zaštite do kraja vanrednog stanja što je više mogu─çe budemo na terenu i da isporu─Źimo gra─Ĺanima ono što im je neophodno." – zaklju─Źio je ─îu─Źkovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE