Obrenovac, 09.07.2020

U AVANTURA PARK ZA 10 DANA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.06.2020.
Završni radovi na izgradnji Avantura parka u izletištu Zabran

Foto:lokalnenovine.rs


U toku su završni radovi na izgradnji prvog Avantura parka u izletištu Zabran. Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç i direktor Javnog preduze─ça za unapre─Ĺenje i zaštitu ┼żivotne sredine Svetozar Andri─ç obišli su radove, a Andri─ç je ovom prilikom naveo da se u izgradnji parka namenjenog kako najmla─Ĺim tako i nešto starijim sugra─Ĺanima, poštuju sva pravila koja garantuju sigurnost svih posetioca.

– Sa prolepšanjem vremena nastavili smo aktivnosti na izgradnji Avantura parka. Izgradnjom Avantura parka, najmla─Ĺima i nešto starijim sugra─Ĺanima bi─çe na raspolaganju prelep prostor koji ─çe mo─çi svakodnevno da koriste. Mi ─çemo se postarati, da ovaj prostor bude bezbedan za sve posetioce. Ljudi koji rade na izgradnji Avantura parka u izletištu Zabran, radili su na izgradnji gotovo svih parkova ove namene na teritoriji cele Srbije. Oni su se izjasnili da je ovaj park najlepši, a kao razlog navodi se to što je ovaj Avantura park integrisan u postoje─çu prirodnu sredinu – rekao je Andri─ç.

Prema re─Źima Andri─ça prostor na kome je smešten Avantura park pru┼ża mogu─çnosti za dalje širenje, pa kako on ka┼że, u budu─çnosti postoje planovi, koji su za sada u fazi razmatranja, a odnose se na izgradnju još jednog ovakvog parka koji bi bio u neposrednoj blizini novoizgra─Ĺenog Avantura parka.

Ukoliko u narednom periodu vremenski uslovi budu povoljni, pa se izgradnja Avantura parka bude odvijala utvr─Ĺenom dinamikom, planirano je sve─Źano otvaranje za 10 dana.

─îu─Źkovi─ç je ovom prilikom najavio još jedan besplatan sadr┼żaj u opštini Obrenovac, koji ─çe biti na raspolaganju svim Obrenov─Źanima i posetiocima izletišta Zabran.

– Koriš─çenje ovog prostora bi─çe potpuno besplatno, kao što je to slu─Źaj sa ”Cevkom”, budu─çi da se radi o narodnom dobru. Zabran je narodno dobro i bogatstvo opštine Obrenovac – istakao je ─îu─Źkovi─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE