Obrenovac, 28.02.2024

Obeležena školska slava u školi u Bariču


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 28.01.2017
Srećna školska slava!
Sveti Sava proglašen je za školsku slavu i obeležava se 27. januara. Tog dana sve škole imaju radni, ali nenastavni dan, a običaj je i da se slavi, pa se povodom Svetog Save u školama organizuju svečane priredbe.Tako je I u OŠ ‘’14.Oktobar’’ Sveti Sava proslavljen na samo njima svojstven način.Ova škola neguje tradiciju prenošenja školske slave sa odeljenja na odeljenje.Ove godine domaćini su bili odeljenje VII-1 razrednog starešine Uroša Ćeranića.Kolač su predali odeljenju II-1 učiteljice Olivere Bogićević.
Praznik su započeli svečanom liturgijom,a nastavili recitalima I priredbom u školi.Zajedno sa sveštenikom prerezan je slavski kolač. Osim djaka,nastavnika I roditelja ove škole,priredbi su prisustvovali predsednik Skupštine GO Obrenovac Mirko Vranešević i član veća Predrag Jovanović.
Domaćini su priredili I ukusnu slavsku trpezu. Ovom prilikom svima se obratila I direktorka škole Marijana Stojanović:
‘’U skladu sa današnjim praznikom želim vam sve najbolje,puno zdravlja I uspeha u ovoj školskoj godini,našim učenicima I našim zaposlenima.Moram da kažem,da sam izuzetno srećan čovek što sam danas ovde sa vama.Da sam birala decu I nastavni kadar,mislim da ne bih mogla bolji da izaberem.Poželela bih da jedni drugima oprostimo I to već danas I sutra I svakog dana.’’

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE