Obrenovac, 28.05.2020

POTPUNO BESPLATNO, ZBOG PANDEMIJE


Izvor: Espreso.rs/Agencije,Lokalne novine | Obrenovac, 17.04.2020.
Ova usluga mo┼że da bude veoma korisna

Foto:Profimedia, Ilustracija


U cilju podrške privredi i lakšeg poslovanja ote┼żanog trenutnom krizom zbog pandemije virusa COVID-19, kreatori Verto platforme omogu─çili su besplatno koriš─çenje inovativne online platforme za brzu razmenu dokumenata od zna─Źaja u poslovanju, prvenstveno faktura, ugovora i otpremnica.

Verto je inovativna platforma za sigurnu i efikasnu razmenu dokumenata, koja zamenjuje tradicionalne na─Źine isporuke, uz uštedu vremena i troškova za kompanije, koje je realizovano uz podršku Privredne komore Srbije (PKS).

Ovo rešenje unapre─Ĺuje, odnosno potpuno zamenjuje procese štampe, potpisa, skeniranja, skladištenja, slanja i kompletnog upravljanja dokumentima, saopštila je PKS.

Na godišnjem nivou, javne i privatne institucije u Srbiji štampaju izme─Ĺu jednog i pet miliona dokumenata.

Prose─Źan trgovinski lanac proizvede 2,5 miliona dokumenata godišnje, pri ─Źemu, samo za štampu, trošak iznosi 150.000 evra.

"Celokupno upravljanje, obrada i slanje dokumenata, pored finansijskih, stvara i dodatne izazove - ote┼żano, dugogodišnje arhiviranje obimne dokumentacije, smanjenu produktivnost zbog spore obrade i pretrage dokumenata uz naporan manuelni rad, kao i narušavanje ┼żivotne sredine, usled ogromnih koli─Źina materijala", ka┼żu u PKS.

Efikasnost isporuke dokumenata neretko je spora i neuspešna: organizacije nemaju adekvatnu potvrdu o isporuci, zbog ─Źega ne mogu biti sigurne da je pošiljka dospela na pravo mesto.

Verto platforma kompanijama pojednostavljuje ─Źitave procese upravljanja dokumentima, istovremeno omogu─çavaju─çi i potvrdu prijema dokumenata.

PKS poziva privrednike da se besplatno registruju na Verto platformu na adresi https://verto.rs/, kako bi olakšali procese slanja i prijema dokumenata, a istovremeno uštedeli najva┼żnije resurse - novac i vreme.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE