Obrenovac, 14.06.2024

BESPLATNI KURSEVI JEZIKA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 04.03.2023.
Kancelarija za mlade gradske opštine Obrenovac, u okviru programa neformalnog obrazovanja, realizuje tri besplatna kursa jezika za mlade iz Obrenovca

Foto:obrenovac.rs


Kursevi su namenjeni nezaposlenima, studentima i srednjoškolcima izme─Ĺu 15 i 30 godina. Broj u─Źesnika po kursu je do 20.

Mladi zainteresovani za poha─Ĺanje kursa stranih jezika svoje prijave mogu poslati do nedelje, 5. marta i to preko ĐÇrijavnog formulara

Mladi Obrenov─Źani mogu podneti prijave na tri besplatna kursa jezika, engleski jezik za po─Źetnke, francuski jezik za po─Źetnike i engleski jezik ”Business Start-up” – kurs poslovnog jezika za po─Źetnike.

Sve radionice su besplatne i inkluzivne, a jedan polaznik mo┼że poha─Ĺati više radionica, dok je broj polaznika ograni─Źen.

– Drago nam je da smo jedinstvena opština u Srbiji koja posebnu pa┼żnju posve─çuje mladim ljudima, a to pokazujemo kroz najrazli─Źitije programe, kurseve stranih jezika, letnje i zimske radionice, organizaciju maturskog leta, ali i besplatna letovanja i zimovanja za sve u─Źenike osnovnih škola sa teritorije opštine Obrenovac. Ponosni smo na sve što Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade opštine Obrenovac pru┼żaju mladim ljudima naše opštine – rekao je na─Źelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE