Obrenovac, 25.05.2020

ISPLATE DOBITAKA IGRAČIMA ĆE BITI REDOVNE


Izvor: Alo.rs/Tanjug/J.A.,Lokalne novine | Obrenovac, 25.03.2020.
Državna lutrija Srbije se oglasila

Foto:Alo!/ Masanori Jošida


Igre na sreću ...

Uplata za igre na srecu (Loto, Bingo i Geb Greb) opala je usled novonastalih okolnosti, a Državna lutrija Srbije poziva svoje igrace da u narednom periodu koriste online platformu ukoliko žele da okušaju sreću u Loto-u i Bingu.

„U skladu sa novonastalom situacijom izazvanom pandemijom korona virusa i proglašenim vanrednim stanjem ocekujemo da se trend pada uplata nastavi“, kažu za Tanjug u Državnoj lutriji Srbije.

Fond za „Sedmicu“ u narednom kolu Loto-a iznosi svega 300.000 evra. Poslednji put „Sedmica“ je izvucena 25. februara i iznosila je 278.802.835 dinara. Srecni dobitnik listić je uplatio u Kucevu. 

U Državnoj lutriji kažu da prate uredbe Vlade i organizuju posao u skladu sa datim merama u cilju prevencije širenja korona virusa, kao i zaštite igraca i zaposlenih. 

Kada je rec o organizaciji igara na srecu, za Loto i Bingo izvlacenja će biti u redovnim terminima do daljnjeg, a isplate dobitaka igracima ce se obavljati po redovnoj proceduri. 

Što se tiče kupovine srecki i uplate na mestima DLS, ogranicen je broj igraca koji istovremeno mogu da borave u jednom prodajnom mestu- najviše dve osobe u prostoriji, uz odgovarajuću udaljenost. 

U prodajnim objektima do 4 m2 može biti samo jedan građanin, a naloženo je da se na prođanim mestima poštuju sve sanitarne i higijenske norme. 

Na sajtu DLS objavljeno je da će privremeno biti zatvorena tri prodajna mesta i to u Valjevu, Gornjem Milanovcu i Velikoj Plani.

Takođe, rad zaposlenih u strucnim službama redukovan je u skladu sa potrebama i posao se organizuje prema unapred definisanom rasporedu rukovodilaca organizacionih jedinica koji ukljucuje rad u kancelarijama i od kuce.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE