Obrenovac, 28.05.2020

DONETA VAŽNA ODLUKA ZA STUDENTE


Izvor: Alo.rs/Tanjug/J.A.,Lokalne novine | Obrenovac, 30.04.2020.
Povratak u domove i na fakultete sredinom maja

Foto:Alo/Rajko Ristić


Sve ponovo kreće sa radom...

Studenti će se vratiti u domove i na fakultete sredinom maja, a svi će biti oslobođeni plaćanja stanarine, od obustave rada do datuma povratka u sobe, dok će im brojne aktivnosti biti besplatno omogućene.

Ovu odluku donela je ustanova Studentski centar "Beograd", uz saglasnost ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a studentima koji su već uplatili stanarinu za deo marta, biće uračunata u narednim mesecima.

Takođe, sve bonove će biti u prilici da prenesu i iskoriste u toku meseca maja tekuće godine, saopštio je SC "Beograd".

O tačnom datumu povratka u domove, koji će biti usklađen sa obavezama na visokoškolskim ustanovama, studenti će biti obavešteni putem sredstava javnog informisanja i sajta Ustanove.

Prema rečima direktora Ustanove Gorana Minića, zaposleni u Studentskom centru "Beograd" su za vreme vanrednog stanja, pored humanitarnih aktivnosti, vredno radili kako bi sve studente sačekali domovi u lepšem izdanju, pa su tako otklonjeni brojni kvarovi, kupatila obnovljena, zidovi okrečeni.

Istovremeno, zaposleni su se trudili da urede prostore ispred domova, gde su zasadili cveće, ofarbali žardinjere i metalne površine.

SC "Beograd" je, kako bi im dodatno pomogao u odlukama i zdravim navikama, doneo odluku da će po povratku u domove svim studentima biti omogućeno i besplatno korišćenje sadržaja kao što su teretane u domovima u mesecu po njihovom izboru, termini u sauni u Studentskom gradu, besplatno korišćenje parkinga za jedan mesec, za studente koji poseduju lični automobil, kao i besplatni termin za pranje veša u domskim perionicama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE