Obrenovac, 25.05.2020

NOVO VOZILO U JKP ,,OBRENOVAC” (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 18.05.2020.
U Javno komulano preduzeće Obrenovac danas je stiglo novo vozilo za odvoženje komunalnog otpada

Foto:lokalnenovine.rs


Ovo javno preduzeće raspolaže sa 11 vozila ove namene. Gradska opština Obrenovac obezbedila je potrebna sredstva za kupovinu novog vozila i time doprinela širenju usluge odnošenja komunalnog otpada na teritoriji opštine Obrenovac.

Predrag Jovanović, član Veća opštine Obrenovac ukazao je na višegodišnji trud opštine da u saradnji sa javnim preduzećima promeni što je moguće veći broj vozila, opreme i tehnike.

– Novo vozilo je zadnja reč tehnike i nešto što će popraviti uslove rada ljudi u Javnom komunalnom preduzeću Obrenovac – rekao je Jovanović.

Jovanović je zaključio da je smećar nešto što je bilo izuzetno potrebno ovom preduzeću, a prema njegovim rečima mogućnosti kojima raspolaže ovo vozilo rešiće problem iznošenja komunalnog otpada na većem delu teritorije opštine Obrenovac.

Slavko Berić, direktor Javnog komunalnog preduzeće Obrenovac rekao je da će kante biti postavljene na teritoriji mesne zajednice Grabovac i Dren, pa će time kako on kaže 851 domaćinstvo dobiti kante za odlaganje komunalnog otpada koji će moći da se odnosi zahvaljujući ovom novom vozilu.

U narednom periodu planirano je da domaćinstva sa teritorije mesne zajednice Vukićevica, Ljubinić i Orašac dobiju kante za odlaganje komunalnog otpada, što će prema rečima Berića značiti pokrivanje cele teritorije opštine Obrenovac uslugom odnošenja komunalnog otpada.

On je izrazio zahvalnost opštini Obrenovac, koja je izdvojila značajna sredstva za kupovinu vozila za odnošenje komunalnog otpada i dodao da će ovim vozilom radnici Javnog komunalnog preduzeća moći da prazne kante veličine od 0,70 do 7 metra kubnih.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE