Obrenovac, 21.10.2020

AKTIVNOSTI SAVETA ZA KOMUNALNI RED


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 16.10.2020.
Savet za komunalni red koji je formiran tokom prošle nedelje sprovodi svoje aktivnosti i svakodnevno je na terenu

Foto:obrenovac.rs


Rešen je problem autobuskog stajališta u Ulici Miloša Obrenovi─ça, u Ulici Kralja Aleksandra Prvog radilo se na se─Źi krošnji koje su ometale bezbednost saobra─çaja i pešaka, a paralelno sa tim svakodnevno se uklanjaju divlje deponije.

-Prijavu za lokaciju ove deponije dobili smo putem novouspostavljene aplikacije za prijave komunalnog reda. Odmah nakon toga na teren je izašao komunalni inspektor i dao nalog Javnom komunalnom preduze─çu da o─Źisti ovu deponiju. Nakon formiranja Saveta za komunalni red usledilo je preko 100 prijava putem aplikacije „Viber“.- rekla je Svetlana Periši─ç, na─Źelnik odeljenja za komunalne i inspekcijske poslove.

-Komunalni red je za┼żiveo kao što smo i planirali, odziv gra─Ĺana je velik koji svakodnevno prijavljuju veliki broj problema. Akcenat stavljamo na velike probleme, ta─Źnije na probleme koji ugro┼żavaju ┼żivot i bezbednost naših sugra─Ĺana. Danas se nalazimo u Ulici Kralja Aleksandra Prvog gde vršimo se─Źu krošnji koje zaklanjaju javnu rasvetu samim tim ugro┼żavaju bezbednost voza─Źa, pešaka i biciklista. U toku današnjeg dana ─Źistimo divlje deponije na nekoliko lokacija. Radi─çe se i na rešenju autobuskog stajališta u Ulici Miloša Obrenovi─ça.- rekao je Ivan Stoji─ç, ─Źlan Ve─ça Gradske opštine Obrenovac.

Stoji─ç je podsetio da je komualni red postao jedna celina koju sa─Źinjavaju svi gra─Ĺani, Savet za komunalni red, Komunalna inspekcija i sva komunalna preduze─ça.

-Tako─Ĺe se zahvaljujem svim gra─Ĺanima koji svoje prijave šalju na broj 062/302-518 preko aplikacije „Viber“ i na mail adresu komunalni.red@obrenovac.org.rs.- zaklju─Źio je Stoji─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE