Obrenovac, 28.02.2024

OBRENOVAC - GRAD ZNANJA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 10.02.2023.
Poziv za predava─Źe koji ┼żele da u─Źestvuju u realizaciji kurseva stranih jezika u okviru programa ÔÇťObrenovac-grad znanjaÔÇŁ

Foto:obrenovac.rs


Kancelarija za mlade opštine Obrenovac, ve─ç 13 godinu realizuje program “Obrenovac-grad znanja“. Cilj ovog programa je da obezbedi kvalitetno, interaktivno, zanimljivo neformalno obrazovanje i anga┼żovano provo─Ĺenje slobodnog vremena.

Ovim putem pozivamo zainteresovane iz Obrenovca da se prijave za predava─Źe za odr┼żavanje kurseva jezika. Anga┼żovanje predava─Źa nije volonterski.

Sav materijal potreban za izvo─Ĺenje kurseva obezbedi─çe Kancelarija za mlade opštine Obrenovac. U─Źeš─çe u projektu za sve polaznike ─çe biti besplatno. Termini za izvo─Ĺenje programa bi─çe usaglašeni prema potrebama i mogu─çnostima polaznika, odnosno nastavnika, uz napomenu da se svaki program mo┼że dodatno prilagoditi. Za realizaciju aktivnosti koristi─çe se prostori opštine i SKC-a u Obrenovcu.

Prijavu slati preko prijavnog formulara

Rok za podnošenje prijava je 20. februar 2023. godine. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Kancelariji za mlade ili na mejl kzm.obrenovac@gmail.com.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE