Obrenovac, 19.01.2021

RODITELJI POZVANI DA SE PRIJAVE


Izvor: Alo.rs/Tanjug/D.S./Lokalne novine | Obrenovac, 28.11.2020.
U pitanju je stalna nov─Źana pomo─ç, javite se odmah

Foto:Shutterstock


Prošle godine Sekretarijat za socijalnu zaštitu dodelio je više od 12.000.000 dinara za ukupno 104 porodice...

Roditelji trojki, ─Źetvorki, petorki, seštorki i duplih blizanaca ro─Ĺenih u 2020. godini, imaju mogu─çnost da se prijave za nov─Źanu pomo─ç Grada Beograda do 31. decembra.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljevi─ç rekla je za Tanjug da je, zbog epidemiološke situacije, roditeljima te dece omogu─çeno da se prijave elektronskim putem na imejl adrese Centra za socijalni rad, te da ─çe do kraja godine dobiti nov─Źanu pomo─ç.

Roditelji koji su u ovoj godini dobili trojke, ─Źetvorke, petorke, šestorke ili duple blizance, mogu se prijaviti za nov─Źanu pomo─ç do kraja godine.

Kako je Stanisavljevi─ç navela, roditeljima dece predškolskog uzrasta pripada iznos od jedne prosecne zarade u Beogradu, roditeljima dece koji idu u osnovnu školu pripada iznos od dve prose─Źne zarade, a roditeljima srednjoškolaca iznos od tri prose─Źne zarade.

Prošle godine Sekretarijat za socijalnu zaštitu dodelio je više od 12.000.000 dinara za ukupno 104 porodice, odnosno za 328 dece, ka┼że Stanisavljevi─ç i dodaje da iz godine u godinu raste broj dece koja dobijaju takvu finansijsku pomo─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE