Obrenovac, 02.07.2020

MAPA ŠIRENJA VIRUSA U SRBIJI


Izvor: mondo.rs,Marko ─îavi─ç,Lokalne novine | Obrenovac, 18.03.2020.
Microsoft kompanija napravila je svoju mapu širenja KORONA virusa u realnom vremenu

Foto:MONDO / Bing


S obzirom na to da se na internetu nalazi veliki broj la┼żnih mapa o ┼íirenju korona virusa i da je makar 50 procenata svih, zapravo - virus, Microsoft je re┼íio da ponudi svoje re┼íenje, koje je i legitimno i informativno.

Mapa ┼íirenja korona virusa u realnom vremenu nalazi se na Bing adresi i ne zahteva prijavljivanje, niti aktivnu lokaciju preko pregleda─Źa, a zemlja tj. region mogu se odabrati ru─Źno.

Microsoft je, ipak pomalo nestru─Źno ovu mapu nazvao Coronavirus Tracker, ba┼í kao ┼íto je jedna od malicioznih Android aplikacija, na koju smo vas upozorili nedavno, ali dobro, bitno je da je ovo jedan od izvora, kojem mo┼żete da verujete.

Mapa je pregledna i lako se navigira kroz nju, a interfejs je prili─Źno prost.

Na mapi se nalaze informacije o ukupnom broju zara┼żenih u svetu, broju izle─Źenih i preminulih, kao i najva┼żnije vesti u vezi sa virusom korona. Ovi rezultati mogu da se aktiviraju i za svaku od dr┼żava, koja je pogo─Ĺena virusom, uklju─Źuju─çi i Srbiju.

Prema podacima, koje smo zatekli u trenutku pisanja vesti, Coronavirus Tracker je a┼żuran, jer je za Srbiju prikazivao podatke, koji se poklapaju sa podacima Ministarstva zdravlja objavljenim na nacionalnom COVID-19 sajtu.

Ako ┼żelite da pratite ┼íirenje virusa u realnom vremenu i da istovremeno budete sigurni da ste bezbedno - ovo je mapa na koju mo┼żete da se oslonite.                         

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE