Obrenovac, 21.06.2024

BESPLATNI KURSEVI STRANOG JEZIKA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 11.03.2023.
Gradska opština Obrenovac i Kancelarija za mlade gradske opštine Obrenovac, u okviru programa neformalnog obrazovanja, realizuje tri besplatna kursa jezika za mlade iz Obrenovca

Foto:obrenovac.rs


Kursevi su namenjeni nezaposlenima, studentima i srednjoškolcima izme─Ĺu 15 i 30 godina.

Mladi Obrenov─Źani u naredna 3 meseca ima─çe priliku da poha─Ĺaju kurseve engleskog i francuskog jezika za po─Źetnke, kao i kurs engleskog jezika ”Business Start-up” – kurs poslovnog jezika za po─Źetnike.

Na─Źelnik odeljenja za informisanje i brigu o mladima Boris Bogdanovski naglasio je, da su programi koje Kancelarija za mlade nudi i ovoga puta rezultat istra┼żivanja potreba mladih Obrenov─Źana.

– Na osnovu neposrednog razgovora sa mladima, obilaskom srednjih škola i putem upitnika zaklju─Źili smo da su mladi zainteresovani za po─Źetne kurseve engleskog i francuskog jezika, kao i kurs poslovnog engleskog jzika. Ove godine na kurseve jezika prijavilo se oko 100 polaznika – rekao je Bogdanovski.

Kurs francuskog jezika posle nekoliko sezona pauze, ponovo se našao na listi besplatnih kurseva stranih jezika namenjenih mladima.

Po─Źetni kurs francuskog jezika zasniva se na osnovnoj konverzaciji, a polaznici ─çe nakon odslušanog kursa usvojiti znanja koja ─çe mo─çi da primene u jednostavnim ┼żivotnim situacijama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE