Obrenovac, 28.02.2024

NOVI ASFALT U MOJSILOVI─ćA KRAJU U STUBLINAMA


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 10.05.2023.
U toku je izvo─Ĺenje radova na asfaltiranju ulice na teritoriji mesne zajednice Stubline

Foto:obrenovac.rs


Putna deonica u Mojsilovi─ça kraju, koja spaja Stubline i Trstenicu dobi─çe novi asfalt. Završne radove na rekonstrukciji ulice u Stublinama obišao je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç sa saradnicima.

Ovaj putni pravac od velikog je zna─Źaja za gra─Ĺane ovog dela opštine Obrenovac, budu─çi da istom saobra─çaju i autobusi.

– Novi asfalt posebno zna─Źi za radni─Źki autobus Meita koji prevozi putnike i koji saobra─ça na svakih 45 minuta – rekao je odbornik u Skupštini Gradske opštine Obrenovac Dane ┼Żivanovi─ç.

Zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Stubline Sr─Ĺan Gr─Źi─ç naglasio je, da je ova ulica pravac koji koriste meštani sela Trstenica i Stubline, te da ─çe rekonstrukcija putne infrastrukture u ovom delu opštine poljoprivrednim proizvo─Ĺa─Źima olakšati svkodnevno funkcionisanje.

Stanojevi─ç je ovom prilikom podsetio da su širom gradske opštine Obrenovac u toku radovi na rekonstrukciji putne infrastrukture.

– Po─Źeli su radovi na rekonstrukciji Nemanjine ulice, koja je jedan od glavnih putnih pravaca kada je u pitanju gradski deo opštine Obrenovac, posebno ako uzmemo u obzir da je to glavni put od Termoelektrane A, a samim tim i veza sa susednom opštinom Sur─Źin, pa je i va┼żnost ovog putnog pravca velika – naveo je Stanojevi─ç.

Gra─Ĺevinski radovi na asfaltiranju u okviru projekta ”Asfalt do svake ku─çe”, nastavljaju se i u drugim delovima opštine.

– Nastavi─çemo radove u brdskom delu opštine, u Jasenku ─çe biti rekonstriisani putevi i ono što smo obe─çali našim sugra─Ĺanima iz Jasenka, ispuni─çemo, omogu─çi─çemo da se i u tom delu opštine nesmetano odvija saobra─çaj, posebno autobuski. Ulice koje planiramo asfaltirati va┼żni su putni pravci za autobuse – rekao je Stanojevi─ç.

On je tako─Ĺe podsetio da su od po─Źetka godine asfaltirani putevi na teritorijama mesnih zajednica Orašac, Krtinska, Konatice, te da ─çe uskoro biti završeni radovi na izgradnji deonice koja spaja mesne zajednice Poljane i Konatice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE