Obrenovac, 25.05.2020

MUP OTVORIO ŠALTERE


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 12.05.2020.
Po paso┼í i voza─Źku morate s maskom

Foto:Marina Lopi─Źi─ç


Šalteri u policijskim upravama i stanicama na kojima gra─Ĺani mogu podneti zahteve za izdavanje li─Źnih dokumenata i obaviti druge poslove u nadle┼żnosti Ministarstva unutrašnjih poslova po─Źeli su da rade, najavilo je to ministarstvo.

Gra─Ĺani ─çe u policijskim upravama i stanicama morati da poštuju propisane mere zdravstvene zaštite, a na šalterima ─çe mo─çi da prijave prebivalište i boravište, podnesu zahtev za izdavanje li─Źne karte, pasoša, voza─Źke dozvole, registraciju vozila, oru┼żja, dr┼żavljanstvo, i da podignu ta dokumenta.

MUP preporu─Źuje gra─Ĺanima da zahteve za prvu registraciju i promenu vlasništva vozila, promenu podataka upisanih na saobra─çajnoj dozvoli i druge šalju preporu─Źenom poštom, dok ─çe se registracione nalepnice do 1. jula izdavati isklju─Źivo na tehni─Źkom pregledu vozila. Li─Źna dokumenta kojima je istekao rok za vreme vanrednog stanja va┼żi─çe do okon─Źanja postupaka i donošenja odluka po zahtevima koji budu podneti u roku od 30 dana od prestanka vanrednog stanja. Zakazivanje termina za podnošenje zahteva za li─Źnu kartu i pasoš, kao i prijava prebivališta za novoro─Ĺeno dete mogu se obaviti elektronski.

Takodje, rad sa strankama na šalterima po─Źiela je i Agencija za privredne registre.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE