Obrenovac, 15.07.2024

RADOVI NA IZGRADNJI PUTA U MZ ORAŠAC


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 17.03.2023.
Na teritoriji opštine Obrenovac obavljaju se radovi na izgradnji putne infrastrukture

Foto:obrenovac.rs


Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojevi─ç sa saradnicima obišao je gra─Ĺevinske radove na izgradnji putne deonice u mesnoj zajednici Orašac.

Put kojim se svakodnevno kre─çe veliki broj meštana Orašca, uskoro ─çe biti asfaltiran.

– Povoljne vremenske uslove iskoristili smo za nastavak radova na izgradnji putne mre┼że. Jedna od glavnih saobra─çajnica mesne zajednice Orašac potpuno je rekonstruisana u du┼żini od 1.800 metara – rekao je Stanojevi─ç.

Nakon radova umesnoj zajednici Orašac, planirani su gra─Ĺevinski radovi na izgradnji puteva i u drugim mesnim zajednicama širom opštine Obrenovac.

– Ove godine radilo se na izgradnji puteva u mesnoj zajednici Belo Polje. Me─Ĺutim, radovi su trenutno u zastoju usled uklanjanja nekih nedostataka na kanalizacionoj mre┼żi, poslednja informacija koju smo dobili iz Javnog preduze─ça ”Vododvod i kanalizacija” je da su problemi na mre┼żi otklonjeni, te u narednih desetak dana o─Źekujemo završetak radova na izgradnji Belopoljske ulice – naveo je Stanojevi─ç.

Za ovu sezonu najavljen je i po─Źetak radova na izgradnji nedostaju─çe putne infrastrukture i u mesnoj zajednici Konatice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE