Obrenovac, 22.09.2020

NEMA VAÅ ARA OVE GODINE


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 08.09.2020.
Štab za vanredne situacije na teritoriji opštine Obrenovac doneo je odluku da se ne održi Krstovdanski vašar

Foto:obrenovac.rs


Štab za vanredne situacije na teritoriji opštine Obrenovac, doneo je odluku da se 27. septembra na dan verskog praznika Vozdizanje Časnog Krsta, u narodu poznatog kao Krstovdan, ne održi tradicionalni Obrenovački vašar, a sve u cilju obezbeđivanja preduslova za sprečavanje, suzbijanje i gašenje epidemije virusa Covid-19.

Štab za vanredne situacije na teritoriji opštine Obrenovac, imajući u vidu situaciju u vezi sa virusom korona, kao i mere koje je propisala Vlada Republike Srbije, uz pribavljeno mišljenje Stručno operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija i zdravlja ljudi na teritoriji opštine Obrenovac, doneo je odluku da se ove kalendarske godine ne održi vašar, tradicionalna manifestacija.

Naime, u pitanju je manifestacija koja bi okupila veliki broj ljudi, kako izlagača, tako i posetilaca koji dolaze iz svih gradova i krajeva, pa kako bi se sprečilo eventualno širenje infekcije i kako bi se ispoštovale propisane mere epidemiologa i Vlade Republike Srbije, Štab za vanredne situacije doneo je odluku da ove godine izostane održavanje manifestacije poznate kao Krstovdanski vašar.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE