Obrenovac, 29.05.2020

NOVI PUTEVI ŠIROM OBRENOVCA


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 12.05.2020.
Radovi na asfaltiranju početkom nedelje izvode se u Drugoj mesnoj zajednici

Foto:lokalnenovine.rs


Trenutno se radi krak Ulice Đačkog Bataljona u naselju Potića Voće, a nakon toga mašine se sele u mesnu zajednicu Grabovac gde će biti urađeno sedam novih puteva. Svi radovi izvode se u sklopu akcije ,,Put do svake kuće” prema kom je predviđeno da se asfaltira 100 novih ulica širom opštine Obrenovac.

Saša Petrović predsednik Saveta Druge mesne zajednice podsetio je na to da je krajem nedelje asfaltirana Majdanska ulica i najavio da će uskoro za mališane biti otvorena igrališta u naseljima Viraga i Ciglana.

-Naše mašine su ove nedelje na devet lokacija širom opštine Obrenovac. Uz asfaltiranje u Drugoj mesnoj zajednici, zatim i u Grabovcu, nastavićemo radove na sečenju šiblja i kopanju kanala – naglasio je Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju ,,Obrenovac” i najavio da će iduće nedelje početi ciklus asfaltiranja 100 novih puteva.

Mirko Vranešević, predsednik Skupštine Gradske opštine Obrenovac, izrazio je zadovoljstvo zbog izvođenja radova u svim krajevima grada.

-Mašine su non stop na terenu i ponosimo se svakom novom urađenom ulicom. Ove ulice su veoma značajne kako bi poboljšali uslove života naših sugrađana. I ako su ove ulice male, za naše sugrađane su jednako važni kao bulevari i autoputevi – zaključio je Vranešević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE