Obrenovac, 28.05.2020

NOVI TROTOAR OKO OŠ “POSAVSKI PARTIZANI” (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 24.04.2020.
Počeli su radovi na izgradnji novog trotoara oko dvorišta Osnovne škole “Posavski partizani”...

Foto:lokalnenovine.rs


Nova staza biće završena za 15 dana, na zadovoljstvo učenika škole ali i stanovnika naselja Dudovi. Radove su obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac i Javnog preduzeća za izgradnju, koji su apelovali na građane da ne parkiraju vozila na trotoaru, kako bi se radilo predviđenom dinamikom.

-Na predlog škole, u cilju bezbednosti naših đaka, meštana i svih učesnika u saobraćaju trenutno izvodimo radove na sanaciji kompletne trotoarske mreže. U narednom periodu uradićemo i deo Nemanjine ulice, od mosta komletna leva strana koja je u jako lošem stanju. Pokušaćemo da u budućnosti uradimo i deonicu u ulici Svetog Save, želja nam je da uradimo što više staza, zato što su nam sugrađani uvek na prvom mestu – najavio je Milan Marošanin, direktor Javnog preduzeća za izgradnju ,,Obrenovac”.

Prilikom obilska radova predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković istakao je zadovoljstvo što će posle više od 50 godina ,,Posavci” i naselje Dudovi biti uređeni.

-Ovo su veoma značajni radovi za našu mesnu zajednicu , mnoge generacije su išle u školu lošim pešačkim stazama i za 15 dana spremiće nove trotoare za sve buduće generacije -kazao je Željko Roksandić, predsednik Saveta MZ Dudovi.

Prošle godine u rekonstrukciju pešačkih staza i trotoara uloženo je 25 miliona dinara. Deo rekonstrukcije trotoara oko Javnog komunalnog preduzeća u dužini od 700 metara se privodi kraju. Ove godine u planu je da se uradi 3000 metara nove mreže.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE