Obrenovac, 26.05.2020

NOVE MERE VLADE SRBIJE


Izvor: Blic | Obrenovac, 20.04.2020.
Penzioneri u šetnji od 18.00 do 1.00, otvaraju se i pijace.

Foto: MITAR MITROVI─ć / RAS SRBIJA


Na današnjoj sednici Vlade Republike Srbije donete su odluke u vezi sa ubla┼żavanjem odre─Ĺenih mera u vezi sa spre─Źavanjem širenja virusa COVID-19.

Gra─Ĺani stariji od 65 godina, mo─çi ─çe po─Źevši od sutra, utorkom, petkom i nedeljom da izlaze u šetnju u trajanju od pola sata. Oni ─çe svojih pola sata za šetnju mo─çi da iskoriste u periodu od 18 ─Źasova do 1 sat iza pono─çi, najviše šest stotina metara od mesta stanovanja.

Od utorka, 21. aprila dozvoljen je rad poslodavcima iz oblasti pru┼żanja usluga, poput automehani─Źarskih i vulkanizerskih radnji, obu─çara, kroja─Źa, hemijskih ─Źiš─çenja, škola za obuku voza─Źa kao i poslodavcima iz oblasti trgovine na malo – knji┼żare, trgovci motornim vozilima, biciklima, nautikom, tehni─Źkom robom, gra┼żevinskim materijalom.

Zelene pijace (na otvorenom i zatvorenom prostoru) od sutra su ponovo otvorene uz obaveznu primenu svih mera zaštite protiv širenja korona virusa. Obrenova─Źka pijaca po─Źinje sa radom u sredu. Vlada tako─Ĺe poziva poslodavce u oblasti gra─Ĺevinarstva (visokogradnja i niskogradnja) da nastave rad u punom kapacitetu radom od sutra, 21. aprila.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE