Obrenovac, 24.05.2020

NA RASPOLAGANJU OBRENOV─îANIMA (VIDEO)


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 16.04.2020.
Zavr┼íeni radovi na izgradnji parkinga kod Obrenova─Źke crkve

Foto:lokalnenovine.rs


Završavaju se radovi na izgradnji parkirališta na prostoru kod Obrenova─Źke crkve, te ─çe od danas poslepodne 25 novih parking mesta biti na raspolaganju Obrenov─Źanima. Vrednost investicije je 7.987.000 dinara, a parkiranje ─çe do daljnjeg biti besplatno.

"Za 39 dana, ta─Źnije 6 dana pre roka su završeni radovi i od danas kompletan parking prostor predajemo našim sugra─Ĺanima na koriš─çenje. Novih 25 parking mesta bi─çe u funkciji od danas poslepodne i ┼żelimo da ih naši sugra─Ĺani što više koriste, ali kada za to do─Ĺe vreme." – poru─Źio je Milan Marošanin, direktor Javnog preduze─ça za izgradnju Obrenovca.

On je zamolio sve Obrenov─Źane da za predstoje─çe praznike ostanu u svojim ku─çama kako bi se zaštitili od korona virusa.

"Sve što opština i sva javno komunalna preduze─ça rade mo┼żemo kasnije da koristimo maksimalno zdravi i u veselju. Nemojmo izlaziti iz ku─ça, provedimo Uskrs u ovom trenutku onako kako struka nala┼że da bismo to mogli kasnije da nadoknadimo u jednom lepšem i boljem vremenu. ┼Żeleo bih i u ime javnog predue─ça i u svoje li─Źno ime da svim pravoslavnim vernicima po┼żelim sre─çne uskršnje praznike i da ih provedu zdravo u doma─çem ambijentu." – po┼żeleo je Marošanin.

Ovom prilikom je napomenuto da javno preduze─çe priprema i kompletnu projektnu dokumentaciju za parking sa 10 novih parking mesta koji ─çe biti izgra─Ĺen prekoputa crkve, to jest na ulasku u Prvu obrenova─Źku školu. Tu ─çe biti postavljen i novi postament za spomenik palim obrenova─Źkim borcima na Solunskom frontu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE