Obrenovac, 29.05.2020

PUT DO SVAKE KUĆE


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 22.04.2020.
Nov asfalt na pet lokacija u Draževcu

Foto:lobrenovac.rs


Gradska opština Obrenovac i Javno preduzeće za izgradnju nastavljaju sa realizacijom projekta “Put do svake kuće”. Ove nedelje na teritoriji Mesne zajednice Draževac biće asfaltirano pet nekategorisanih puteva, a nakon toga radiće se i u Baljevcu.

Radovan Manojlović pomoćnik predsednika Gradske opštine Obrenovac istakao je da se radovi nastavljaju u svim mesnim zajednicama i pored vanrednog stanja, uz poštovanje svih mera potrebne zaštite.

-Trenutno smo u Draževcu, nakon toga nastavljamo u Baljevcu. Planiramo da uradimo 100 novih ulica u okviru projekta ,,Put do svake kuće”. Sve poslove koje smo planirali da obavimo u ovom delu godine uspešno realizujemo. Nastavljamo sa radovima u Piromanu i Broviću, gde radimo presipanje nekategorisanih puteva. Takođe, mašine Javnog preduzeća za izgradnju ,,Obrenovac” su na terenu i uređuju obale i kopaju kanale širom mesnih zajednica. Uskoro ćemo započeti i postavljanje cevastih propusta – naglasio je Manojlović i najavio početak rekonstrukcije Bačevačke ulice u Mislođinu.

Radovi se danas i sutra izvode u Pantića, Jugovića, Vasića, Švabića, Jankovića, Mijailovića i Petrovića kraju u Draževcu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE