Obrenovac, 25.05.2020

POJAČANA KONTROLA PARKIRANJA


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 12.05.2020.
Nakon ukidanja vanrednog stanja Javno preduzeće ,,Parking servis” Obrenovac nastavlja uobičajeni režim rada

Foto:lokalnenovine.rs


Zaposleni u komunalnoj inspekciji, policiji i JP “Parking servis” vršiće kontrolu u narednom periodu, kako bi se saobraćaj odvijao bez problema.

-U početku bićemo bazirani na centralnu zonu naše opštine gde je prisutna velika frekvencija vozila. Poseban akcenat stavićemo na Pijačnu ulicu. Apelujemo na dostavljače robe da svoj posao obave do 8 ujutru, kako bi se posle toga odvijao neometan protok vozila. Ova ulica je veoma značajna i frekventna i u njoj se nalazi i služba hitne pomoći – naglasio je Igor Vujičić, direktor JP ,,Parking servis” Obrenovac.

Predsednik Komisije za bezbednost Gradske opštine Obrenovac, Mirko Vranešević rekao je da se često u Pijačnoj ulici vozači parkiraju nepropisno i da se stvaraju velike gužve zbog toga.

-U narednom periodu nastavićemo da promovišemo naše parkinge i na njima ćemo deliti opremu za vozače, sve u cilju da naši sugrađani steknu nove navike i koriste pogodnosti novih parking mesta. Parking kod pijace je redovno popunjen i stvaraju se velike gužve na ulasku u taj parking. Samo stotinak metara odatle je parking iza Doma Vojske koji funkcioniše na potpuno isti način – kazao je Vranešević i podsetio građane da na raspolaganju imaju veliki broj parking mesta u Ulici Majora Tepavca koja se nalazi u centru grada, iza Pošte.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE