Obrenovac, 25.05.2020

POZIV ZA JAVNI KONKURS ZA POLJOPRIVREDU


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 14.05.2020.
Kancelarija za poljoprivredu Gradske opštine Obrenovac uputila je poziv svim registrovanim poljoprivrednicima sa teritorije opštine Obrenovac

Foto:obrenovac.rs


Kancelarija za poljoprivredu Gradske opštine Obrenovac uputila je poziv svim registrovanim poljoprivrednicima sa teritorije opštine Obrenovac da se tokom naredne nedelje prijave na javne pozive koje je raspisao Grad Beograd.

-Kako je jako veliko interesovanje poljoprivrednika za konkurse Grada Beograda koji su zbog epidemije virusa bili zaustavljeni, obaveštavamo sugra─Ĺane da su konkursi ponovo aktuelni od naredne nedelje. To su pozivi koji se odnose na kupovinu traktora do milion dinara povra─çaja, na kupovinu priklju─Źnih mašina do 400 hiljada dinara, kao i na kupovinu plastenika od 5 i 10 ari. Tako─Ĺe pozivi se odnose i za navodnjavanje kap po kap i kupovinu sto─Źnog fonda do povra─çaja od 220 hiljada dinara. Kod kupovine traktora poljoprivrednici su oslobo─Ĺeni i od pla─çanja PDV-a – naglasila je Jelena Muškinja iz Kancelarije za poljoprivredu Gradske opštine Obrenovac i naglasila da se Obrenov─Źani redovno prijavljuju za ovaj vid subvencija zbog povra─çaja sredstava od 80%.

Pozivi koje je raspisalo Ministarstvo za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo bili su aktuelni u prethodnom periodu i svi zainteresovani su mogli da se prijave preko pisarnice Ministarstva.

Prijave poljoprivrednika koji su aplicirali dok je konkurs trajao bi─çe uzete u obzir, ali ne i one koje su stigle u vreme vanrednog stanja.

Za sve informacije poljoprivrednici se mogu obratiti Kancelariji za poljoprivredu Gradske opštine Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE