Obrenovac, 08.07.2020

RADE PUNOM PAROM


Izvor: energetskiportal.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 24.03.2020.
Kako Elektromre┼ża Srbije u vanrednim okolnostima osigurava nesmetan rad prenosnog sistema?

Foto:Pixabay


Elektromre┼ża Srbije AD preduzela je sve predlo┼żene, propisane i neophodne mere kako bi se u okolnostima progla┼íenog vanrednog stanja osigurao siguran i nesmetan rad prenosnog sistema Republike Srbije, saop┼ítilo je to preduze─çe.

Zaposleni koji mogu da rade od ku─çe upu─çeni su na rad iz svojih domova, a oni koji su neophodni za funkcionisanje sistema dobili su jasna uputstva, smernice i radne zadatke kako bi se osiguralo da upravljanje prenosnim sistemom i odr┼żavanje vi┼íe od 10.000 kilometara visokonaponskih dalekovoda u nadle┼żnosti EMS AD, kao i sve planirane investicione aktivnosti, ni u jednom trenutku ne budu dovedeni u pitanje. Sve to izvedeno je u skladu sa merama Vlade Republike Srbije uz vo─Ĺenje ra─Źuna o o─Źuvanju zdravlja i sigurnosti na┼íih zaposlenih, posebno onih koji spadaju u ugro┼żenu kategoriju.

ÔÇ×EMS AD je kompanija od strate┼íkog zna─Źaja za Republiku Srbiju i njeni zaposleni su se i do sada uspe┼íno nosili sa te┼íkim i vanrednim situacijama, poput bombardovanja, poplava i ostalih prirodnih nepogoda. Na taj na─Źin, stekli smo dragoceno iskustvo da je najva┼żnije biti spreman i pripremljen za svaki scenario. Zato smo mi na vreme oformili krizne ┼ítabove, odredili prioritete, napravili rasporede i podelili radne zadatke. Nabavljena je trenutno neophodna koli─Źina dezinfekcionih sredstava i za┼ítitne opreme za klju─Źne zaposlene i dodatno osigurana bezbednost Nacionalnog dispe─Źerskog centra. Zato sa velikim uverenjem mogu da poru─Źim gra─Ĺanima da ─çe prenosni sistem dobro funkcionisati i u ovim okolnostima koje su te┼íke i sa kakvima se skoro nismo susretaliÔÇť, poru─Źila je direktorka EMS AD Jelena Mateji─ç.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE