Obrenovac, 19.08.2022

GO OBRENOVAC NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.03.2022.
Na ovogodišnjem sajmu turizma Gradska opština Obrenovac pripremila je prezentaciju turističke ponude opštine Obrenovac

Foto:GO Obrenovac
Međunarodni sajam turizma otvoren je na Beogradskom sajmu pod sloganom "Između planina i mora", a trajaće do 27 marta.

Na međunarodnom sajmu turizma učestvovaće više od 40 domaćih i stranih tur-operatora, a predstaviće se 13 zemalja: Grčka, Turska, Egipat, Crna Gora, Tunis, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Maldivi, a pojedinačno će nastupiti izlagači iz Albanije, Hrvatske i Slovenije.

Posetioci će imati priliku i da upoznaju turističke potencijale beogradskih opština, ali i najznačajnije turističke atrakcije glavnog grada. Na ovogodišnjem sajmu turizma, prezentacijom turističke ponude,  predstaviće se i Gradska opština Obrenovac.

Sajam turizma u Beogradu posetili su i predstavnici opštine Obrenovac.

– Obrenovac je pravo mesto za sportski, zdravstveni, kongresni, duhovni i stručni turizam. Ponosan sam na tim koji je spremio prezentaciju turističke ponude opštine Obrenovac, na naše sjajne devojke iz odeljenja za društveni i ekonomski razvoj opštine Obrenovac, koje su neumorne u predstavljanju turističkih potencijala naše opštine – rekao je Miroslav Čučković, predsednik GO Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća Sportsko-kulturni centar ”Obrenovac” Ivan Jegorović naglasio je, da bi usluge i programi Sportsko-kulturnog centra mogli biti interesantni turistima koji bi posetili opštinu Obrenovac.

Direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić prilikom posete ovogodišnjeg sajma turizma, istakao je da će ovo preduzeće predstaviti pre svega zaštićena prirodna dobra gradske opštine Obrenovac.

–Izletište Zabran, Jozića koliba, mesta su na koje bismo vrlo rado pozvali naše sugrađane iz Beograda, kako bi videli šta možemo da ponudimo. Možemo obećati dobro druženje – rekao je Andrić.

On je posebno naglasio da u izletištu Zabran posetioci mogu očekivati raznovrsni sadržaj, poput Avantura parka, koji će i ove godine biti obogaćen dodatnim sadržajima, potom ležaljke, biciklističku i pešačku stazu i druge atrakcije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE