Obrenovac, 13.08.2022

NOVINA IZ BDP-A


Izvor: Suzana Sudar/nova.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 18.01.2022.
VIP godišnja karta 3.000 evra!

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs


Beogradsko dramsko pozorište prvi put publici nudi VIP i Standard godišnje kartice, namenjene onima koji od teatra o─Źekuju još više, saopštili su iz ovog teatra i naglasili da je njihov broj ograni─Źen.

Nakon što su najavili deset premijera i objavili petomese─Źni repertoar, BDP je ponudio ljubiljima pozorišne umetnosti godišnje kartice koje va┼że za dve osobe sa specijalnom ponudom.

Cena STANDARD kartice je 1.000 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan pla─çanja. Sa njom u toku godine mo┼że da se pogleda 80 predstava i to 10 premijera, pretpremijera ili prvih repriza, sva gostovanja na scenama BDP, svake nedelje po jedna predstava, isti─Źu iz BDP i dodaju da kartica va┼żi za drugu kategoriju sedišta, po izboru njenog vlasnika.

VIP kartica košta 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan pla─çanja. Nudi mogu─çnost odabira mesta sa svojim imenom i va┼żi za sva izvo─Ĺenja tokom godine, ali i za putovanja na gostovanja BDP-a, kao i koriš─çenje VIP salona u Beogradskom dramskom pozorištu.

Kartice su u prodaji od 20. januara 2022. godine. Da smo zemlja koja voli pozorište i da je cena ovih kartica sitnica, govori i podatak koji smo saznali, a to je da su VIP kartice ve─ç unapred rasprodate.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE