Obrenovac, 24.02.2024

PREDSEDNIK VUČIĆ NAKON SASTANKA SA MINISTROM UAE


Izvor: kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.04.2023.
Ponosan sam na prijateljstvo, partnerstvo i ZAJEDNIČKU VIZIJU razvoja

Foto:Instagram/ buducnostsrbijeav


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju nakon sastanka sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom.

"Poželeo sam srdačnu dobrodošlicu našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu. Za nas je ova poseta od najveće važnosti, ne samo zbog kontinuiteta u intenziviranju političkog dijaloga na visokom i najvišem nivou, već i zbog toga što je mudra i odgovorna politika lidera UAE pozicionirala ovu zemlju u sam vrh država bez kojih je teško ili nemoguće doneti bilo koju važniju geopolitičku odluku.

https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/?utm_source=ig_embed&ig_rid=419fafd8-892e-4c2c-8259-3c1c1a4e559c

Zato sam posebno zahvalan na posvećenosti UAE jačanju odnosa sa Srbijom, a pogotovo iskrenom prijatelju naše zemlje, Njegovom visočanstvu šeiku na tome što nastavlja da sa nama deli viziju uspešne, moderne i bogate Srbije koja doprinosi brzom razvoju celog regiona. I upravo zbog toga sam sa velikim zadovoljstvom uručio poziv Njegovom visočanstvu da nam učini ogromnu čast i poseti Srbiju, ovoga puta kao predsednik UAE i uvek poštovani prijatelj. Ponosan sam na ovo prijateljstvo, strateško partnerstvo i zajedničku viziju razvoja naše zemlje, regiona i sveta", poručio je predsednik u objavi.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE