Obrenovac, 25.02.2024

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ERDOGANU POBEDU NA IZBORIMA


Izvor: Kurir.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 29.05.2023.
Da i u ovom mandatu ostanete posvećeni daljem razvoju Turske

Foto:Beta Miloš Miškov, EPA Murad Sezer Pool


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Äestitao je izbornu pobedu predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu i poželeo mu uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti.

U svoje i u ime građana Srbije, upućujem vam srdačne čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Turske, sa željom da i u ovom mandatu ostanete posvećeni daljem razvoju vaše zemlje i dobrobiti njenih građana, navodi se u čestitki.

Poverenje naroda sobom nosi najveću odgovornost za svakog državnika, pogotovo kada je stečeno tokom brojnih izazova, koje su nam svima donele prethodne teške godine i okolnosti na globalnom planu.

Za nas je Turska izuzetno važan partner, ne samo u oblasti ekonomskih i bilateralnih odnosa, već i na međunarodnoj političkoj sceni. Nadam se da ćemo pored postojećih velikih projekata, zajedno raditi na novim poduhvatima koji će ubrzati snažan razvoj celog regiona, zbližiti ljude i povezati ekonomije na dobrobit svih naših građana.

Kao pouzdan i ozbiljan partner Turske na Zapadnom Balkanu, Srbija ostaje odlučno opredeljena da posvećeno radi na daljem širenju i jačanju naših odnosa, zasnovanih na uzajamnom razumevanju i uvažavanju, kao i iskrenim prijateljskim vezama sa turskim narodom.

Još jednom vam čestitam na izboru, uz poziv da ponovo posetite Srbiju, kako bismo nastavili zajednički da gradimo bolju budućnost za naše građane, napisao je Vučić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE