Obrenovac, 24.02.2024

OD PTICE MLEKO


Izvor: N1/FoNet/Lokalne novine | Obrenovac, 08.01.2023.
Šapić: Beograđani će u 2023. direktno osetiti benefite koje im je obezbedio Grad

Foto:Beoinfo


Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je zadovoljan onim što je uradio za šest meseci mandata, ali da ima mnogo stvari koje tek treba da zažive u 2023. godini i najavio da će Beograđani ove godine direktno osetiti benefite koje je Grad obezbedio za njih, saopšteno je iz Šapićevog kabineta.

Šapić je u intervjuu za portal Pink rekao da će Beograd obezbediti besplatne udžbenike za đake osnovnih i srednjih škola, besplatne vrtiće, usluge socijalne zaštite, da će biti postavljen 101 objekat Službe komunalnog reda, da će biti implementirana „Beogradska kartica“ i da će u red biti uveden red u čitavo beogradsko priobalje.

Naveo je da će biti nastavljena rekonstrukcija ulica i najavio da će najveći broj ulica biti rekonstruisan sledećeg leta, s tim da će se voditi računa o tome kada su najveće gužve u saobraćaju i praznici.

Dodao je da će ove godine biti raspisan konkurs za prijem još oko 500 novih beogradskih ličnih pratilaca, koji već obilaze i obilaziće škole, vrtiće i koji će pomagati građanima, „ulivati imdodatnu sigurnost i biti prijatelji Beograđana“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE