Obrenovac, 21.06.2024

NEDELJKO TEŠANOVIĆ I LAZAR LAZAREVIĆ DONELI ZLATNE MEDALJE IZ SARAJEVA


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.11.2022.
Na prestižnom turniru u Sarajevu učestvovala je i reprezentacija Srbije koju je predvodio naš sugrađanin Nedeljko Tešanović.

Foto: Vuk Ilić


Povodom Međunarodnog dana dece u periodu od 18.11.2022 - 20.11.2022. godine u Olimpijskoj dvorani ''Ramiz Salčin'' u Sarajevu održan je Međunarodni turnir u olimpijskom boksu za juniore i mlade. Na prestižnom turniru učestvovala je i reprezentacija Srbije koju je predvodio naš sugrađanin Nedeljko Tešanović. Pored čuvenog Tešanovića u timu Srbije našao se i talentovani Lazar Lazarević, koji je još jednom potvrdio klasu i u svoj grad doneo još jedno zlatno odličje.

"Fenomenalno iskustvo kako za ove momke tako i za mene, prvi put sam se našao u ulozi selektora i mogu da kažem da sam ispunio očekivanja. Revije su trajale tri dana, svaki dan po nekoliko borbi, a u finalnom susretu pokazali smo pravo lice gde smo uspeli da osvojimo četiri zlata, jedno srebro i jednu bronzu. Ponosan sam na momke, a posebno na našeg Lazarevića, momka iz Obrenovca koji će tek pokazati sav svoj potencijal. Bokserski savez Srbije učinio je sve da se ovi momci osećaju prijatno, od prevoza, do fenomenalnog hotela "Hollywood" u Sarajevu." - rekao je Nedeljko Tešanović, selektor reprezentacije Srbije.

Učinak:
Lazarević Lazar zlato
Novičić Strahinja zlato
Maksimović Nikola zlato
Teofilović Srđan zlato
Beriša Vladimir srebro
Ranković Luka bronza

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE