Obrenovac, 20.02.2019

Inspekcija FISA zadovoljna napustila Beograd


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 14.04.2018.
Predstavnici Svetske veslačke federacije (FISA) zadovoljni su napustili Beograd posle inspekcije povodom održavanja Svetskog kupa na Savskom jezeru.

Foto:FISA
Tim povodom u posetu Veslačkom savezu Srbije, glavnom tehničkom organizatoru predstojeće značajne regate, bila je inspekcija FISA i sudeći prema njihovoj reakciji Beograd i VSS će još jednom organizacioni ispit položiti sa najvišim ocenama.

"U sklopu redovne inspekcije FISA posetili su nas tehnički delegati FISA, Švajcarskinja Natali Filips i Holanđanin Jost De Gus. Obišli su Regatni centar, a uputili smo ih u detalje oko postavljanja veslačke staze i bezbednosnih mera koje će važiti kako na samoj stazi tako i van nje. Bili su zadovoljni viđenim, kao i načinom kako teku pripreme za prvi ovogodišnji Svetski kup, koji je i prošle godine održan u našem glavnom gradu", rekao je bivši reprezentativac Nikola Stojić, jedan od organizatora Svetskog kupa.

On je podsetio da VSS ima veliko iskustvo organizovanja velikih veslačkih događaja na Savskom jezeru.

"Čvrsto verujemo da će svi učesnici Svetskog kupa, Beograd i Srbiju i ove godine napustiti sa najboljim utiscima", dodao je Stojić.

Prva regata Svetskog kupa u Beogradu održava se od 1. do 3. juna.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE