Obrenovac, 18.10.2021

NAŠI ATLETIČARI SPREMNI ZA PODVIG


Izvor: Alo.rs/S.R./Lokalne novine | Obrenovac, 04.09.2020.
Čudesna šestorka trčaće iz Zagreba do Beograda - 31 sat, bez prestanka

Foto:Beni Gaši


Ekipa srpskih atletičara i triatlonaca učiniće nešto nezapamćeno...

Start ove ekipe trkača je u Zagrebu, a cilj u Beogradu sledećeg dana. Veliki broj ekipa takođe kreće istog dana, ali sa različitih pozicija u svetu, kako bi učestvovao u toj jedinstvenoj i najmasovnijoj štafetnoj trci, u kojoj pobeđuje tim koji istrči najviše kilometara za zadato vreme.

- Trka The Speed Project (TSP) u svom originalnom formatu trči se od Los Anđelesa do Las Vegasa, bez pravila, najkraćim putem. S obzirom na situaciju u vezi s pandemijom, organizatori su doneli odluku da se ovog puta neće računati distanca, već najbolje vreme originalnog TSP-a na bilo kojoj željenoj lokaciji na svetu. Mi smo se organizovali i pokušaćemo da istrčimo od Zagreba do Beograda i tako pošaljemo poruku mira i lepu sliku u svet - kaže Biljana Cvijanović, kapiten „Adidas Runners kluba“ iz Beograda i pobednica Beogradskog polumaratona 2018.

Trka je štafetna i trči se najbržim mogućim tempom, a učesnici se smenjuju po dogovoru. Biće to izuzetan izazov za svakog od takmičara.

Svojevrsnu atletsku ekipu snova koja će trčati od Zagreba do Beograda čine Biljana Cvijanović (kapiten), Stefana Cerovina, Marko Vozab, Miloš Dimitrijević i Danilo Fabris.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE