Obrenovac, 21.06.2024

SJAJNA MANIFESTACIJA NA CRVENOM KRSTU


Izvor: Kurir sport/Lokalne novine | Obrenovac, 22.02.2023.
Održana velika rvačka revija u Beogradu

Foto:Radnički Beograd


Velika rvačka revija održana je u Beogradu, a Rvački klub Radnički sa Crvenog krsta bio je domaćin dva turnira u kategoriji juniora i kadeta koji su imali međunarodni karakter.

Reč je o Srbija openu, turniru za rvače do 20 godina i Trofeju Beograda za takmičare do 17 godina, koji su okupili čak 300 talentovanih rvača iz zemlje i inostranstva. Najuspešniji klub u juniorskoj konkurenciji bio je Soko iz Sombora, dok je kod kadeta prvo mesto pripalo Partizanu. Kod dama, u obe uzrastne kategorije trijumfovala je Crvena zvezda.

Ovi turniri su ujedno bili i takmičenja za Kup Srbije u ovim uzrastnim kategorijama. Takođe, to su bila i pripremna takmičenja za državna prvenstva koja su izborna za predstojeće šampionate sveta i Evrope za te uzraste“, kaže Mladen Kecman, sportski direktor Rvačkog kluba Radnički, koji se još jednom pokazao kao izvanredan organizator.

Veoma smo zadovoljni što su oba ova turnira imala masovnost, jer nam je želja da iz kvantiteta kroz dobar i stručan rad dobijamo kvalitet. Osim domaćih rvača, ove godine imali smo takmičare iz Rumunije, Grčke, Bugarske, Slovenije, Moldavije i Bosne i Hercegovine, što je dragoceno, jer su mladi rvači iz naših klubova imali priliku da stiču preko potrebno međunarodno iskustvo“.

Po rečima Kecmana, Srbija open i Trofej Beograda bile su prve manifestacije koje je Rvački klub Radnički organizovao u sklopu obeležvanja velikog jubileja – 100 godina postojanja.

Planirano je da u junu objavimo i promovišemo monografiju pod nazivom Prvih 100 godina Rvačkog kluba Radnički, a svečana akademija biće organizovana na jesen“, rekao je Kecman i potom poručio:

Želim posebno da se zahvalim Gradu Beogradu na velikoj pomoći koju smo imali u organizaciji ova dva turnira. Veoma smo ponosni na činjenicu da smo od strane svih gostiju i takmičara dobili pohvale za organizaciju. To je za nas velika satisfakcija i dodatni podstrek da i u budućnosti budemo tako uspešni domaćini velikih turnira“, zaključio je Kecman.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE